У Львові урочисто зустріли призерів шахової Олімпіади (відео)

18:48 14 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Сьогодні, 14 вересня, повернулися додому призери 42-ї Всесвітньої шахової Олімпіади 2016 року Юрій Криворучко, Андрій Волокітін, їх тренери Олександр Сулипа та Мартин Кравців, а також сестри Анна та Марія Музичук.

Під час зустрічі призерів в аеропорту Львова озвучили вітання «Вітаємо членів збірної України з шахів та їх тренерів Криворучка Юрія, Волокітіна Андрія, Сулипу Олександра, Кравціва Мартина, Марію та Анну Музичук. Вони вибороли срібні та бронзові нагороди на Всесвітній шаховій Олімпіаді. Пишаємось нашими львів'янами».

Про це повідомили сьогодні, 14 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали, що чоловіча збірна України здобула на 42-й Всесвітній шаховій олімпіаді, якапроходила з 1 до 14 вересня 2016 року в Баку, срібні медалі олімпіади, набравши однакову кількість балів із збірною США (перемога визначалася за додатковими показниками). Зокрема, львів’янин Андрій Волокітін показав шаховий перфоманс – зірав на найвищий в історії олімпіади результат з рейтингом 2992 та набрав 8,5 з 9 очок.

Натомість жіноча збірна України завоювала бронзові медалі олімпіади, набравши однакову кількість балів із збірною Польщі (перемога також визначалася за додатковими показниками). Зокрема, Гнна Музичук показала найкращий результат олімпіади в Баку на першій дошці.

Сьогодні призерів шахової Олімпіади урочисто зустріли також у Києві:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів