У Львові створять першу в Україні Академію боксу

12:15 28 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

Львівське училище фізичної культури й благодійний фонд Андрія Котельника підписали меморандум щодо створення на базі ЛУФК першої Академії боксу в Україні.

Про це повідомив у вівторок, 28 серпня, депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич. за його словами, у церемонії підписання меморандуму взяли участь президент Фонду Андрія Котельника, призер Олімпіади 2000 року, чемпіон світу у напівсередній ваговій категорії за версією «WBA» Андрій Котельник, головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський, перший віце-президент федерації боксу України Олександр Павелець і директор Львівського училища фізичної культури Степан Родак.

Основними завдання академії будуть пошук та відбір на навчання перспективних боксерів, надання їм освіти, створення повноцінних умов для тренувань та побуту, здійснення міжнародних зв’язків і контактів. Фінансування академії буде здійснюватися зусиллями училища та фонду й надходження від спонсорів та меценатів. Керівницвто здійснюватиме директор училища, в училищі створять наглядову раду, яку очолить Андрій Котельник.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів