У Львові розпочався «Run the World»

10:00 15 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У неділю, 15 вересня, у Львові третій рік поспіль стартував чемпіонаті України з легкої атлетики з бігу на 10 кілометрів «Run the World. Львівська десятка».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Участь у Чемпіонаті України з легкої атлетики з бігу на 10 кілометрів взяли 1500 учасників, 12із яких  – професійні спортсмени. Забіг на 10 кілометрів відбувся за маршрутом «проспект Свободи – площа Різні – проспект Чорновола – вулиця Липинського – проспект Чорновола – площа Різні – проспект Свободи».

«Чемпіонат «Run the World. Львівська десятка» встановив цьогоріч рекорд ще до проведення чемпіонату –за планової участі 1000 бігунів, реєстрацію довелося розширити до 1500 учасників. Кожен фінішер дистанції 10 кілометрів отримає медаль з унікальним дизайном. Призерів «Run the World. Львівська десятка» нагородять кубками, дипломами та грошовими призами. Зокрема, за перше місце отримають 5000 гривень,за друге – 3000 гривень, за третє – 2000 гривень», – поінформували також у міськраді.

«Значну частину коштів від партнерів та переможців «Run the World. Львівська десятка» буде перераховано на благодійність – організатори події та учасники допоможуть онкохворим дітям, котрі потребують операцій з ендопротезування нижніх кінцівок», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів