У Львові пройде п’ятий етап «Ігор Героїв»

12:00 19 листопада 2016 р.

25 спортсменів з різних областей України змагатимуться в тренувальному комплексі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Збройних Сил України на вулиці Генерала Грекова.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили, що в суботу, 19 листопада, о 14:00 у Львові розпочнеться п’ятий етап національних змагань «Ігри Героїв». У тренувальному комплексі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Збройних Сил на вулиці Генерала Грекова, 1 змагатимуться 25 ветеранів та інвалідів війни на сході України АТО, а також цивільні з обмеженими можливостями з різних областей нашої країни, в тому числі – 13 представників Львівщини. 

Організатор змагань – громадська організація інвалідів-воїнів АТО «Пульс життя». «Ігри Героїв» – це всеукраїнські кросфіт змагання для поранених воїнів АТО та людей з інвалідністю. Головна мета «Ігор Героїв» – психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація наших воїнів, соціальна адаптація людей з інвалідністю, впровадження та поширення спортивного руху серед молоді й малозахищених та соціально вразливих верств населення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів