У Львові преміювали призерок чемпіонату Європи

19:40 20 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Голова Львівської ОДА Максим Козицький відзначив призерок чемпіонату Європи з вільної боротьби.

Про це повідомили в четвер, 20 лютого, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що Юлія Ткач, Оксана Лівач, Соломія Винник та Ангеліна Лисак отримали пам‘ятні знаки від обласної адміністрації та грошові винагороди. Участь у зустрічі також взяли тренери спортсменок Олексій Ткач, Андрій Стаднік, та Юрій Копитко. Їх також нагородили нагрудними знаками, іменними годинниками та преміями. Загальна сума, на яку виплатили винагороди, складає понад 146 тисяч гривень.

Юлія Ткач стала чемпіонкою Європи у ваговій категорії 62 кілограмів. Оксана Лівач у ваговій категорії 50 кілограмів виборола срібло, як і 18-річна Соломія Винник у ваговій категорії 55 кілограмів. Бронзу вибороли Ангеліна Лисак у ваговій категорії до 59 кілограмів та Алла Черкасова у ваговій категорії 68 кілограмів. Львівські борчині складали половину жіночої збірної України на чемпіонаті Європи та вибороли друге загальнокомандне місце.

Як інформував «Щоденний Львів», Юлія Ткач стала в Римі триразовою чемпіонкою Європи з боротьби у ваговій категорії до 62 кілограмів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів