У Львові перекриватимуть рух на маршруті веломарафону

12:15 3 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У суботу, 4 травня, о 10:00 на площі Ринок у Львові стартує традиційний наймасовіший аматорський веломарафон Західної України – «Х Львівська сотка 2019».

Про це повідомили в п’ятницю, 3 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Участь в цьому веломарафоні візьмуть близько 1500-2000 велосипедистів із різних міст України та Європи. За маршрутом веломарафону передбачено ситуативне перекриття руху транспорту».

«Траси марафону – довжиною у 100 км та у 50 км. Проходження траси фіксується на її контрольних пунктах, а кожен учасник, який встигає за вісім годин доїхати до фінішу свої 100 км (а за сім годин – 50 км, отримає медаль переможця», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Маршрут урочистого старту – «Площа Ринок – вулиця Памви Беринди – проспект Свободи – вулиця Академіка В. Гнатюка – вулиця Листопадового Чину – площа Святого Юра – вулиця Митрополита Андрея – вулиця Митрополита Ангеловича – вулиця Героїв УПА – вулиця Кульпарківська. Фініш веломарафону – в Брюховичах», – розповіли також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів