У Львові хочуть перегляду рішення облради про СТРЦ

12:40 7 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий доручив у п’ятницю, 7 лютого, на засіданні виконавчого комітету дослідити питання щодо СТРЦ «Спартак».

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив у п’ятницю, 7 лютого, на засіданні виконавчого комітету ЛМР: «У мене є питання. На сесії міської ради ми колись розглядали питання, яке стосувалося цього комплексу. Наскільки я знаю, відбувся конкурс, який проводила обласна рада. Цей конкурс мав завдання з точки зору спорту на території колишніх басейнів. Коли ви зараз туди прийдете, то побачите там торговий комплекс, але не побачите спорту. Тому я попросив би підняти всі матеріали, які стосувалися конкурсу, запросимо на засідання виконавчого комітету членів конкурсної комісії та публічно виведемо на екран рішення, яке було прийняте тоді, і покажемо факт – те, що є зараз».

Андрій Садовий також зазначитв: «У мене є велике запитання: чому публічні конкурси, які відбуваються на території міста, не доводяться до кінця, і всі про це мовчать? Я пропоную перенести розгляд цього питання. А коли будемо розглядати питання конкурсу, ми до нього повернемось. Так буде чесно. Тому що взяти ділянку, взяти майно на пільгових засадах під великим прапором спорту і зробити там повноцінний торговий центр, віддавши лише декілька відсотків під спорт, – нечесно. Треба це питання переглядати і доплачувати у бюджети різних рівнів декілька десятків мільйонів, або ж приймати інші рішення».

Про це повідомили в п’ятницю, 7 лютого, у Львівській міськраді. Як інформував «ЩЛ», коли Львівська облрада оголосила конкурс з продажу учбово-спортивної бази «Спартак» на вулиці Інструментальній, то обов’язковою умовою конкурсу було створення спортивно-оздоровчого комплексу, до якого повинні були входити льодовий палац з трибунами, спортивний басейн, який відповідає вимогам проведення міжнародних змагань, спортзал для ігрових видів спорту, готель з конференц-залом та спортивні майданчики.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів