У львівській військовій академії відкрили універсальний тренажерний комплекс

11:10 6 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У четвер, 6 грудня, в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відкрили новостворений універсальний тренажерний комплекс, до складу якого входять п’ять окремих спортивних залів.

Зокрема, зал кардіотренувань, призначений для тренування серцево-судинної та дихальної системи військовослужбовців. Він буде використовуватись також для занять із військовослужбовцями, які проходять реабілітацію після поранень.

У залі гирьового спорту курсанти тренуються у силових вправах та зміцнюють силову витривалість. У ньому проводяться тренування збірних команд академії з гирьового спорту.

У тренажерному залі розміщено 68 сучасних тренажерів для тренування всіх груп м’язів. У залі кросфіту курсанти опановують вправи за системою фізичної підготовки, передбачені програмою навчання за досвідом Збройних сил США.

У п’ятому залі – залі боксу – встановлено професійний ринг для проведення спарингів. Він використовується також для занять з рукопашного бою та різноманітних єдиноборств.

Перепускна спроможність комплексу дозволяє одночасно займатись спортом 120 військовослужбовцям. До створення цього сучасного тренажерного комплексу долучилося міністерство оборони України.

Про це повідомили в четвер, 6 грудня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів