У ФФУ нібито таки побоюються того, що було на «Арені Львів»

15:19 18 вересня 2013 р.

Фото до новини

Тому прогнозують не лише його дискваліфікацію, а й порожні трибуни на матчі в Харкові

«Вирішальний матч відбору з Польщею 11 жовтня в Харкові Україна, радше, проведе без глядачів», – наполягає сьогодні, 18 вересня, київська газета «Сегодня». При цьому посилається на неназване нею джерело у Федерації футболу України.

А воно нібито повідомило таке: «У Львові на грі з Сан-Марино був скандал. Крім фаєрів на трибунах були банери з фашистською символікою, а також звучали різного роду вигуки, коли Едмар отримував м'яч. Наслідки, впевнений, будуть дуже сумними. Представники ФІФА там стільки написали... Один матч при порожніх трибунах – ще не найгірший варіант. Якщо ФІФА не накладе найжорсткіші санкції, це буде диво. Ідеальний варіант, але він просто космічний, - умовна дискваліфікація Арени Львів».

Нагадаємо відтак, що раніше у ФФУ спростували факт розслідування УЄФА використання уболівальниками на матчі у Львові піротехніки. Втім, не виключено, що столичні футбольні чиновники або беруть участь у тій «антифашистській» істерії, яку розгорнули цьогоріч в Україні політтехнологи, або їм «лише» бракує поінформованості щодо тієї символіки, які вони трактують ще радянськими пропагандистськими мірками.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів