Сьогодні ввечері збірна України провела відкрите тренування у Конча-Заспі

22:18 12 листопада 2013 р.

Фото до новини

Усі 25 футболістів, які готуються до першого матчу плей-оф з командою Франції, тренувалися у загальній групі, травмованих у складі національної збірної України немає.

У вівторок, 12 листопада, національна збірна команда України провела відкрите тренування на навчально-тренувальній базі київського «Динамо» у Конча-Заспі. Футболісти збірної України з’явились на тренування у доброму гуморі та протягом 15 хвилин спілкувались з представниками мас-медіа з приводу першого матчу національної команди у плей-оф кваліфікації КС-2014 зі збірною Франції, що відбудеться 15 листопада у Києві. Всі 25 футболістів тренувалися у загальній групі, травмованих у складі національної команди немає. 

Перед тренуванням збірної України головний тренер Михайло Фоменко дав прес-конференцію напередодні двох матчів плей-оф кваліфікації Кубку світу ФІФА 2014 року у Бразилії з командою Франції. Михайло Фоменко визнав, що у декого з гравців є мікротравми, але відмовився назвати їхні прізвища. 

- Чи можна здивувати футбольну Європу, обігравши Францію? За рахунок чого це можна зробити? - запитали Фоменка журналісти.

- Все, що я скажу, прочитають суперники. Тому вся інформація про те, як ведеться підготовка, не є загальнодоступною.

- Матч проти Франції - матч життя?

- І не тільки мого.

Про це повідомила ФФУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів