Сьогодні у Львові – галицько-волинське дербі (відео)

14:14 27 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

У неділю, 27 вересня, о 19.30 на стадіоні «України» розпочнеться матч між «Карпатами» й «Волинню».

У рамках дев’того туру національного чемпіонату сезону-2015/2016 на глядачів чекає перше в чемпіонаті галицько-волинське дербі. «Зелено-білі леви» на полі легендарної «України» столиці Галичини прийматимуть «біло-червоних хрестоносців». Гра, яку в прямому ефірі транслюватиме телеканал «2+2», розпочнеться о 19:30.

До першого в сезоні очного протистояння «леви» та «хрестоносці» підходять у статусі сусідів по турнірній таблиці. Після восьми ігрових днів підопічні Віталія Кварцяного, набравши 14 очок, займають шосту позицію: чотири перемоги, дві нічиїх та стільки ж поразок при різниці забитих і пропущених м’ячів – «0» (11–11). 

Команда ж Ігоря Йовічевіча розмістилася слідом, на сьомій позиції – у тих таки восьми іграх «зелено-білі» набрали на чотири пункти менше: три виграші, одна нічия і чотири програші; у ворота суперників «леви» забили 8голів, а в свої пропустили 12, тож різниця м’ячів наразі негативна, а саме «–4». 

Останні свої поєдинки в Лізі Парі-Матч галичани та волиняни зіграли однаково невдало. Втім, це коли говорити стосовно поповнення турнірного доробку. Бо і одні, і другі зазнали поразки, але коли абстрагуватися від суто арифметики, то оцінка невдач буде різною.

Так, луцька команда хоча й зазнала невдачі, причому на своєму полі, але дорікнути особливо нашим завтрашнім суперникам за великим рахунком немає за що. «Волинь» на своєму полі поступилася чинному володарю титулу, київському «Динамо» з рахунком 0:2.

Однак при цьому «хрестоносці» зіграли гідно і команді Сергія Реброва, аби обійтися без турнірних втрат, довелося докласти максимум зусиль. Достатньо сказати, що динамівці відкрили рахунок лише наприкінці першого тайму, коли свій черговий м’яч забив Артем Кравець, а другий гол у грі кияни провели з пенальті, який реалізував Олег Гусєв. 

Натомість «Карпати» тиждень тому однозначно зіграли свій наразі найгірший поєдинок у сезоні. До Олександрії, на гру проти однойменного клубу підопічні Ігоря Йовічевіча приїхали виключно з дукою про позитивний результат. При цьому малося на увазі завоювання трьох очок і ніяк не менше.

Та сталося зовсім не так, як гадалося. Реалії життя виявилися протилежними планам «зелено-білих левів»: фінальний свисток зафіксував четверту в сезоні поразку карпатівців.

Причому не лише рахунок, а й хід гри вразив усіх, навіть футболістів «Олександрії»: цифри 1:4 говорять самі за себе. Після фінального свистка у своїх коментарях нашим футболістам залишалося одне – вибачатися перед своїми вболівальниками. 

Те саме вони робили й минулої п’ятниці, коли у конференц-залі готелю «Львів» відбулася зустріч гравців і тренерів «Карпат» зі своїми вболівальниками. Усі гравці, які підходили до мікрофону, завіряли присутніх, що вже у грі з «Волинню» вони докладуть максимум зусиль, аби нарешті потішити глядачів як змістовним футболом, так і переможним результатом. Тож у неділю ввечері ми побачимо, наскільки «зелено-білі леви» вміють тримати дане слово. 

Ліга Парі-Матч сезону-2015/2016. Матч 9-го туру «Карпати» (Львів) – «Волинь» (Луцьк)

27 вересня. Початок – 19:30. Львів, «Україна» 

Арбітр – Юрій Мосейчук (Чернівці). Асистенти арбітра: Андрій Мотика (Тернопіль), Володимир Висоцький (Запоріжжя).  Четвертий арбітр – Ярослав Козик (Мукачеве, Закарпатська обл.). 

Спостерігач арбітражу – Євген Геренда (Калуш, Івано-Франківська обл.).

Орієнтовні склади команд (версія інформаційного центру ФК «Карпати»):

«Карпати»: Мисак – Кравець, Пластун, Гітченко, Мірошніченко – Голодюк, Кльоц – Кожанов, Карноза, Ксьонз, Худоб’як.

«Волинь»: Шуст – Насонов, Шабанов, Жуніч, Шіш – Матей, Кравченко – Політило, Шарпар, Герасимюк – Діденко».

Про це повідомили сьогодні, 27 вересня, в прес-службі (інформаційному центру) ФК «Карпати»).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів