«Шахтар» прийматиме «Ліон» у Києві або Львові

09:15 4 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: champion.com.ua_lion-shahtar

Місцем проведення матчу шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА між донецьким «Шахтарем» і французьким «Ліоном» стане стадіон у Києві або Львові.

Про це стало відомо в інтернет-виданні «Tribuna.com». За його інформацією, остаточне місце проведення матчу 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким «Шахтарем» і французьким «Ліоном» ще не визначене – сторони все ще вирішують те, де саме відбудеться ця зустріч.

Розглядаються два варіанти – Київ і Львів. Бо 3 грудня виконком Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) заборонив проводити матчі в регіонах, де введений воєнний стан.

Завершальний матч донецького футбольного клубу «Шахтар» на груповому етапі Ліги чемпіонів 12 грудня повинен був пройти на стадіоні «Металіст» у Харкові. Запасний варіант в разі перенесення поєдинку – «Львів Арена». Керівник директора «Арени Львів» Юрій Майборода повідомив, що отримав дзвінок з Федерації футболу з приводу можливості провести матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА між донецьким «Шахтарем» і французьким «Ліоном» на львівському стадіоні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів