Садовий знайде кошти на футбольну академію ФК «Карпати»

16:40 2 липня 2020 р.

Фото до новини

Міський голова Львова заявив, що місто готове взяти на баланс футбольну академію ФК «Карпати», яке надалі може стати основою для відродження футбольного клубу.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«ФК «Карпати» — це частина історії Львова. Впевнений, що «леви» залишаться і відродяться, незважаючи на амбіції власників. Але через ці проблеми можуть постраждати діти, які сьогодні навчаються в футбольній академії «Карпат». А це 800 учнів!

Місто не може фінансувати приватний клуб, тим більше, якщо він належить одним з найбагатших людей країни. Але місто може взяти на свій баланс і знайти кошти на утримання футбольної академії. Готовий до обговорення пропозиції з власниками клубу, фанатами та депутатами", — написав на своїй сторінці у Facebook Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, футбольний клуб "Карпати" (Львів) через відсутність фінансової можливості не приїхав на матч в Маріуполі.

Про відсутність фінансових можливостей для організації виїздів керівництво львівського клубу заявило ще напередодні.

Один із власників ФК Олег Смалійчук, який нещодавно викупив 50% клубу, намагався зустрітися в Києві з представниками олігарха Ігоря Коломойського, який, за даними львівських ЗМІ, стоїть за компанією  "Крісал Холдінгс", якій належить інші 50%, і котра відповідно до документів, належить Каті Парпі.

"Олег Смалійчук тривалий час перебував в Києві і намагався зустрітися із представниками та власниками компанії "Крісал Холдінгс", аби викупити їхню частку клубу чи домовитися про спільне фінансування", – цитував сайт клубу виконавчого директора ФК "Карпати" Ростислава Ящишина.

Однак зустріч не відбулася, і питання боргів клубу, що становлять близько 5 мільйонів доларів, не вирішені.

Збір коштів для можливості хоча б завершення сезону, оголосили фани клубу.

Про це пише Українська правда.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів