«Рух» уник поразки у Львові наприкінці матчу

13:24 20 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Євген Кравс

Матч 23-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги між винниківським «Рухом» ті«Миколаєвом» завершився на львівському стадіону «Скіф» із рахунком 1:1.

«Рух» – «Миколаїв» – 1:1

«Рух»: Мисак, Заставний, Дуць, Никитюк, Леандро, Копина, Каленчук, Вербний (Брікнер, 46), Грисьо (Буй, 64), Бойчук (Русин, 77), Кондраков

Запасні: Ільющенков, Ходорченко, Б. Баранець, Г.Баранець, Чепелюк, Буй, Русин, СіднейБрікнер, Лобай, Марушка, Шевчук

Головний тренер: Леонід Кучук

«Миколаїв»: Старченко, Сартіна (Радченко, 46), Білик, Кушніренко, Попов, Рогозинський, Ковальов, Куксенко, Вітенчук, Кравченко (Берко, 80), Войцеховський

Запасні: Крюков, Зарічнюк, Берко, Цапій, Семенина, Радченко, Назаренко

Головний тренер: Сергій Шищенко

Голи: Русин, 88 – Войцеховський, 52

Матч між «Рухом» та «Миколаєвом» обіцяв бути запеклим. Обидва суперники у попередньому турі здобули важкі виїзні перемоги – «Рух» обіграв ковалівський «Колос», а «Миколаїв» вирвав перемогу в «Авангарда». Відтак, усі чекали на видовищний футбол.

«Рух» розпочав матч стрімкою атакою, але завершальний пас Максима Грися адресата не знайшов. Після цього «жовто-чорні» заволоділи ініціативою та атакували ворота суперника. Небезпечний простріл записав у свій актив Володимир Заставний, але захисники «Миколаєва» були на м’ячі першими.

Згодом Роман Никитюк класно виграв другий поверх після навісу з кутового, але голкіпер гостей Дмитро Старченко був на місці. «Миколаїв» відповів ударом Войцеховського, який заблокували захисники «жовто-чорних».

Наступний небезпечний момент виник біля воріт гостей. Бойчук здійснив прохід та скинув на Вербного, який одразу навісив у карний майданчик. Грисьо виграв боротьбу та скинув на Каленчука, але капітан «жовто-чорних» у небезпечній боротьбі зіткнувся із захисником. «Миколаїв» організував швидку атаку, яку Роман Никитюк був змушений зупинити ціною жовтої картки. Штрафний закінчився ударом Куксенка – вище воріт.

У середині першого тайму ініціативу перехопив «Миколаїв», але Роман Мисак впевнено впорався з єдиним ударом. Після цього «жовто-чорні» відповіли швидким випадом, який завершився прострілом Грися – Каленчуку не вистачило лічених сантиметрів, аби вразити ворота суперника.

На перерву команди пішли за рахунку 0:0. Другий тайм активніше розпочали гості, і вже незабаром святкували взяття воріт. Владислав Войцеховський був першим на добиванні після дального удару та відкрив рахунок у матчі.

Пропущений гол розпалив «жовто-чорних», і вони притисли суперника до воріт. Небезпечного удару завдавав Леандро – вище воріт. Потужний постріл Брікнера зі штрафного прийняв на себе захисник. Згодом Заставний технічно навісив у карний майданчик, але Микола Буй у боротьбі із суперником порушив правила. В середині другого тайму команди обмінювалися атаками, але створити справжню небезпеку біля воріт суперника не змогли.

Кінцівку матчу контролював «Рух», тому заслужено зрівняв рахунок. Спочатку Русин після передачі Заставного потужно пробивав по воротах, але захисники суперника прийняли удар на себе. Після кутового Каленчук виграв позицію, але поштовх суперника завадив йому завдати влучного удару.

Наприкінці поєдинку Кондраков класним розрізним пасом вивів Русина віч-на-віч з голкіпером, і хавбек «жовто-чорних» впевнено обіграв голкіпера – 1:1! На останіх секундах матчу неймовірний сольний прохід здійснив Каленчук, але на його простріл ніхто не відгукнувся. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию.

Усе це розповіли в інформаційній службі «Руху».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів