"Рух" у Львові програв "Зорі"

21:08 4 квітня 2021 р.

Фото до новини

Не допомогло й те, що майже 10 хвилин львів'яни мали чисельну перевагу на полі.

Про це повідомила пресслужба ФК "Рух", пише Dailylviv. Після цієї поразки львівський "Рух" залишився на останньому, 14-му, місці турнірної таблиці УПЛ з 13-ма очками у 19 матчах.

У матчі першого кола «Рух» поступився луганській «Зорі» (0:4), тож цього разу львівська команда прагнула взяти реванш на «Арені Львів», куди повернулась після тривалої відсутності. Однак, вже на старті матчу гості ускладнили «жовто-чорним» завдання. Гравець "Зорі" Громов виконав філігранний удар у дев’ятку, з яким воротар "Руху" Бандура не впорався -  0:1. 

У другому таймі «рухівці» заграли значно гостріше. Відразу після виходу на поле міг забивати Борячук, але після прострілу Бойчука він не зміг влучити по м’ячу. Згодом воротам «Зорі» загрожував і сам Богдан, але його потужний удар знову парирував Васіль. Попри домінацію «жовто-чорних», забили знову луганці: Громов оформив дубль з передачі Кабаєва – 0:2. Незважаючи на це, львів’яни не полишали надій врятувати матч. Дуже активним був Кухаревич, але жодна з його спроб не увінчалась успіхом. А згодом «Зоря» залишилась у меншості, Іванісеня покинув поле, отримавши другу жовту картку за розмови. Але «Рух» не зумів використати таку перевагу, і луганці вистояли вдесятьох. 

Чемпіонат України. Favbet ліга. 20 тур. «Рух» (Львів) – «Зоря» (Луганськ)  0:2 (0:1).

3 квітня 2021 року. Львів, «Арена Львів». Без глядачів.

«Рух» (Львів): Бандура, Гагун, Стаменковіч, Зец, Мисик, Мартинюк, Карасюк (Кухарук, 65), Федорчук, Климчук (Борячук, 46), Бойчук (Притула, 65), Кондраков (Кухаревич, 46).

Голи: Громов, 8, 60.

Попередження: Стаменковіч, 4, Зец, 14.

Вилучення: Іванісеня, 82 (друга жовта). 

Нагадаємо, що друга львівська команда в УПЛ - ФК "Львів" - має 15 очок після 18 матчів і посідає 12-те місце у турнірній таблиці. У квітні відбудеться львівське дербі. Нова дата перенесеного поєдинку 18 туру «Львів» – «Рух» – 28 квітня. Час початку протистояння – 19:00. У львівському дербі номінальними господарями буде команда "Львів".

Львів залишився на 12-му місці турнірної таблиці УПЛ

Команда Минай в УПЛ може залишитися без копійки: контрабандної

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів