«Рух» переміг у Львові «Кремінь»

18:30 6 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: fcrukh.com

Поєдинок 12-го туру чемпіонату України серед клубів першої ліги України, в якому «Рух» приймав у неділю, 6 жовтня, на стадіоні «СКІФ» у Львові кременчуцький «Кремінь», завершився перемогою господарів поля з рахунком 1:0.

У двох попередніх матчах «Рух» залишав домашню арену без перемог. Спочатку «Оболонь-Бровар» скинула команду з першого рядка, а після «Маріуполь» вибив підопічних Кучука з розіграшу Кубка України.

Тож прийшла пора повертатися на переможний шлях. Тим паче, що в гості приїхав кризовий «Кремінь».

На матч завітало дуже мало глядачів. А ті, хто все таки прийшли, були не надто задоволені тим, що відбувалося в першій половині.
«Рух» активно провів першу п'ятихвилинку, проте це все швидко закінчилося. За весь тайм можна від сили згадати три непоганих моменти, найнебезпечніший з яких створила гостьова команда. Тарануха вийшов на побачення з голкіпером, однак з обома його ударами впорався Мисак.

Другий тайм нагадував вулицю з одностороннім рухом. «Рух» забрав собі м'яч і намагався пройти захисні редути гостей. Варто віддати належне – в захисті «Кремінь» діяв надійно, можливо вперше в цьому сезоні (нагадаємо, команда з Кременчука пропускала в 11 матчах поспіль).

Коли здавалося, що господарі втратили останню надію, в гру втрутився головний арбітр і призначив пенальті. Важко було зрозуміти причину такого вчинку, проте пізніше з'ясувалося, що захисник «Кременя» зіграв рукою в своїй штрафній. До точки підійшов Климчук і спокійною переграв голкіпера.

Незважаючи навіть на непогану гру в захисті, футболісти гостей можуть звинувачувати лише самих себе за поразку. А львівська команда все таки дотиснула суперника і заробила дуже важливі три очки.

«Рух» тепер – четвертий, маючи бонусом гру в запасі.

«Рух» – «Кремінь» 1:0

«Рух»: Миса, Нємчанінов, Никитюк, Банасевич, Кондраков, Дуць, Копина, Климчук, Калюжний, Брікнер, Заставний.

«Кремінь»: Будюк, Павлик, Зозуля, Гончаренко, Ченбай, Скоблов, Воронченко, Кошман, Городенко, Тарануха, Удод.

Гол: Климчук (81, пенальті).

Усе це розповіли в інтернет-виданні «UA-Футбол».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів