Рух переміг Кривбас за 5 хвилин

21:05 1 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Криворіжці відкрили рахунок з пенальті перед перервою, на що львів'яни відповіли 3 голами впродовж 5 хвилин у середині другого тайму.

Звіт про цей матч подала інформаційна служба ФК "Рух", пише Dailylviv.com.

У 9-му турі УПЛ «Рух» прибув у Кривий Ріг, де на стадіоні «Гірник» зустрівся з одним з лідерів першості – «Кривбасом». У першому таймі львів’яни і створили перший небезпечний момент – Едсон потужно пробив здалеку, але голкіпер парирував цей постріл. Згодом Сапуга пробивав з середньої відстані, але воротар «Кривбасу» впорався і у цьому епізоді. А після цього «рухівці» все ж забили – Теслюк прострілив і Климчук зіграв на випередження відзначившись голом, але його не зарахували через офсайд. А наприкінці тайму стався суперечливий епізод у штрафному майданчику «Руху», і суддя після перегляду відеоповтору призначив пенальті. До м’яча підійшов Іліч і реалізував спробу, відкривши рахунок у матчі - 1:0. 

Другу половину матчу активніше розпочав «Кривбас», але атакам господарів не вистачало гостроти. Згодом «Рух» за кілька хвилин перевернув гру. Так, спочатку Руніч після розіграшу кутового вдало пробив з лету і зрівняв рахунок. А вже за кілька хвилин «жовто-чорні» вийшли вперед – Климчук заробив пенальті, який сам і реалізував. А у наступній атаці Квасниця прострілив справа - і Руніч з кількох метрів оформив дубль. 

У підсумку, перемога «Руху» - 1:3. 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 9-й тур. «Кривбас» (Кривий Ріг) – «Рух» (Львів) 1:3 (1:0)

1 жовтня 2023 року. Кривий Ріг, стадіон «Гірник»

Голи: Іліч, 42 (пен.) – Руніч, 63, 68, Климчук, 66 (пен.)

Попередження: Лях, 27, Ледвій, 75, Роман, 85

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Едсон (Плюман, 63), Пастух (Холод, 90), Сапуга, Лях (Руніч, 54), Теслюк (Квасниця, 54), Климчук

Голи: 1:0 - 42 Хрвоє Ілич (пенальті), 1:1 - 63 Василь Рунич, 1:2 - 65 Юрій Климчук (пенальті), 1:3 - 68 Василь Рунич (Ілля Квасниця).

«Жовто-чорні» після 9-ти турів мають у своєму активі 15 очок та гру у запасі. В наступному матчі львів’яни 8 жовтня вдома зіграють проти «Минаю». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів