П’ятеро борчинь зі Львова змагатимуться за нагороди Кубка світу

11:10 12 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: noc.lviv.ua

16-17 листопада в японському місті Наріта пройде Кубок світу з жіночої боротьби.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області, де також розповіли: «Головний тренер нашої жіночої збірної Володимир Євонов назвав склад на цей турнір. За збірну Україну в Японії виступатимуть десятеро борчинь, половина з яких є представницями Львівщини – Марія Винник (до 50 кілограмів), Соломія Винник (до 53 кілограмів), Софія Боднар (до 59 кілограмів), Оксана Чудик (до 65 кілограмів) та Романа Вовчак (до 76 кілограмів)».

«Збірна України, згідно з жеребкуванням, потрапила до групи А, де боротиметься з лідерами жіночої боротьби японками, а також із китаянками. Склад групи В – Росія, США, Монголія. У суботу, 16 листопада, пройдуть зустрічі в групах, а в неділю відбудуться поєдинки за п’яті-шості, треті-четверті й перші-другі місця», – поінформували також в обласному відділенні НОК.

Наставник збірної Володимир Євонов розповів: «Кубок світу зараз не є для збірної пріоритетними змаганнями. Перші номери зараз ще відновлюються після чемпіонату світу, в декого травми. Тому було прийнято рішення повезти молодих дівчат, щоб вони здобували досвід. Адже боротися в Японії дуже корисно».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів