П'ять десятків ветеранів виборювали на Львівщині Кубок Воїнів

12:20 20 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Кубок Воїнів – це ініціатива ветеранів АТО та призерів Ігор Нескорених 2017 та 2018 років.

Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація, пише DailyLviv.com. Учора відбувся уже четвертий Кубок Воїнів – це щорічні відкриті обласні змагання з адаптивних видів спорту, які є частиною екосистеми «Ліга Нескорених». Захід спрямований на психологічну, ментальну та фізичну реабілітацію (абілітацію) військовослужбовців та ветеранів війни засобами фізичної культури та спорту. 

Змагання складалися з легкоатлетичних дисциплін. Окрім цього, учасники мали змогу відвідати майстер-класи з хендбайку, штовхання ядра, греблі та лижних перегонів на спеціалізованих тренажерах, де з-поміж тренерів були цьогорічний бронзовий призер Паралімпійських ігор Павло Баль, чемпіон Паралімпійських ігор у Пекіні Василь Кравчук та один з найтитулованіших в світі параатлетів-ветеранів, призер чемпіонату світу Віктор Легкодух.

Змагання провели на навчально-тренувальному комплексі Львівського університету фізичної культури імені Івана Боберського, реконструкцію якого здійснила Львівська ОВА.

Кубок Воїнів – це ініціатива ветеранів АТО та призерів Ігор Нескорених 2017 та 2018 років: Дмитра Сидорука (світла памʼять), Романа Панченка, Сергія Шимчака, Павла Лучківа.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів