Перспективні львівські спортсмени й тренери отримають премії

15:15 14 серпня 2018 р.

Позаминулорічні лауреати спортивних премій

Позаминулорічні лауреати спортивних премій
Фото: city-adm.lviv.ua

Управління молоді та спорту оголошує прийом заяв на отримання грошової винагороди спортсменами та тренерами зі спортивних федерацій, спортивних клубів, спортивних організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львова з видів спорту, офіційно визнаних в Україні.

Про це повідомили у вівторок, 14 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що перспективні львівські спортсмени й тренери отримають премії
відповідно до ухвали Львівської міської ради №1882 «Про затвердження Програми надання премій Львівської міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам Львова на 2017−2020 роки» від 27 квітня 2017 року та наказу управління молоді та спорту ЛМР №245р від 13 серпня 2018 року.

«Обов’язковою умовою для отримання премії є здобуття спортсменами спортивних клубів, спортивних організацій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл першого, другого або третього місця на Олімпійських іграх, Європейських іграх, чемпіонатах світу, Європи та  України з усіх видів спорту, офіційно визнаних в Україні, у попередньому спортивному році», – поінформували також прес-службі Львівської міськради. Подробиці – на її сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів