Переможці «Ігор Нескорених» отримають у Львові по 50 тисяч гривень

14:00 5 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Учасників «Invictus Games-2018» Богдана Оксентюка та Сергія Шимчака привітали понеділок, 5 листопада, Львівській ОДА з успішним виступом у Сіднеї та нагородили цінними подарунками.

Про це повідомили в понеділок, 5 листопада, в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Її голова Олег Синютка зазначив: ««Учасники Ігор Нескорених – велиа гордість не лише для Львівщини, а й для усієї України. Ми пишаємось Вами, Ви - приклад для наслідування».

Володар золотої медалі Богдан Оксентюк запевнив: «Ми зі Сергієм та нашими тренерами вдячні всім за підтримку, і повсякчас наголошуємо: якби не колосальна підтримка та віра у наші перемоги, ми б нічого не досягли. З такою підтримкою учасників АТО вдасться зробити великий поступ вперед».

«Переможці Invictus Games також отримають матеріальне заохочення у розмірі 50 тисяч гривень. Окрім того, голова Львівської ОДА Олег Синютка та голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин привітали із успішним виступом у Сіднеї тренерів Олену Паламарчук і Володимира Латишевського», – поінформували в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів