Павло Коростильов – вдруге кращий спортсмен Львівщини

17:45 24 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької урочисто відзначили заслуженого майстра спорту України з кульової стрільби Павла Коростильова.

Про це повідомили сьогодні, 24 листопада, в прес-службі Львівської облдержадміністрації: «Відзначення відбулося за участю представників центральної та обласної влади, поважних гостей, численних журналістів та представників спортивного активу Львівщини. Павла Коростильова визнали кращим спортсменом Львівської області за підсумками виступів в жовтні 2017 року спільним голосуванням членів колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та виконкому відділення НОК України у Львівській області».

«Павло Коростильов та його особистий тренер, заслужений тренер України Сергій Коростильов отримали пам’ятні подарунки, фінансові винагороди й музичні вітання у виконанні митців Львівської Опери. І спортсмен, і тренер відзначили значимість для себе такої відзнаки, а також додали, що зроблять усе можливе, щоб не зупинятись на досягнутому. Таке почесне звання, вже вдруге цьогоріч, молодий, талановитий й уже надзвичайно титулований Павло Коростильов отримав завдяки успішному виступі у фіналі Кубка світу 2017 року. В його активі не лише срібна нагорода фіналу Кубку світу у стрільбі з пневматичного пістолета, а ще й новий рекорд світу та Європи серед юніорів. Двадцятилітній Павло Коростильов виборов символічну «кришталеву земну кулю» у стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 10 метрів», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів