Наставник «Львова» – кращий тренер 22-го туру УПЛ

17:45 19 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: uafc.org.ua

Головний тренер футбольного клубу «Львів» Юрій Бакалов визнаний кращим тренером 22-го туру чемпіонату України серед команд прем’єр-ліги.

Про це повідомили у вівторок, 19 березня, в прес-службі Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу, де також пояснили: «Наш сьогоднішній лауреат – головний тренер ФК «Львів» Юрій Бакалов. Його підопічні завоювали право виступати у шістці найсильніших на другому етапі. ФК «Львів» не пропускає третій тур поспіль після прикрої лютневої поразки від «Чорноморця». В гостях команда не знає поразок із серпня місяця ось уже дев’ять виїздів підряд. Підопічні Бакалова – у трійці найкращих в УПЛ за результатами виїзних матчів та за підсумком ігор лютого-березня 2019 року, тож її стратегічний успіх – закономірний та тримається на серйозному підґрунті», - йдеться в повідомленні.

«Юрій Бакалов переміг у номінації «Кращий тренер туру» зі середнім балом 4,8 (номінальний результат команди – 5, труднощі в вишикуванні та керуванні підопічними – 4, майстерність в роботі з кадрами – 5, тренерська майстерність – 5, накопичувальний критерій – 5). Фахівці відмітили, що ФК «Львів» – особливий колектив, який бореться за визнання в великому місті із значними історичними футбольними традиціями, а також сповідує особливу кадрову філософію, яка вимагає від тренерського штабу всієї майстерності в роботі з підопічними, серед яких – низка молодих гравців, легіонерів. У 22 турі УПЛ «левам» вдалося здобути виїзну перемогу над «Десною» – одним із безпосередніх конкурентів, що й забезпечило ФК «Львів» змагання з найсильнішими у вирішальній фазі турніру», – поінформували також  у в прес-службі Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів