Найсильніші в Україні рукоборці живуть на Львівщині

12:02 5 квітня 2021 р.

Фото до новини

У суботу, 5 квітня, у Полтаві завершився чемпіонат України з армспорту серед молоді, юнаків та юніорів. Для участі у цих змаганнях управління молоді та спорту скерувало 26 найкращих армреслерів області.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

«Спортсмени нашої збірної вкотре довели: найсильніші в Україні рукоборці тренуються саме на Львівщині. Раніше наша збірна стала переможцем дорослого чемпіонату України. Торік у жовтні молодіжна збірна команда області також стала чемпіоном України. Це свідчить про високу майстерність наших тренерів, про велику кількість охочих опанувати цей вид спорту», – зауважив керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Результат збірної - це сума результатів індивідуальних виступів спортсменів. Армреслери Львівщини вибороли 10 золотих, 9 срібних та 7 бронзових медалей.

Чемпіоном України серед молоді у вазі 70 кг як на ліву, так і на праву руку став Мирон Мига. У вазі понад 90 кг не було рівних у боротьбі на праву руку Тарасу Серафину. Чемпіоном у боротьбі і на праву, і на ліву руку у вазі 75 кг став Богдан Фабрика. У боротьбі на праву руку золото виборов Микола Сингалевич у вазі 85 кг. Він також став срібним призером у боротьбі на ліву руку.

Срібними призерами серед молоді став Віталій Кукурудзяк у боротьбі на ліву руку у вазі понад 90 кг, Любомир Паращук у боротьбі на праву руку у вазі 65 кг, Олександр Пріц у боротьбі на ліву руку у ваговій категорії 60 кг та Олександр Скріпніченко у вазі 70 кг у боротьбі на ліву руку.

Бронзу виборов Андрій Єсип у боротьбі на праву руку на 55 кг, у цій же категорії у бооотбі на іншу руку виборов 3 місце Богдан Павлушок, а у вазі 65 кг у боротьбі на ліву руку третім став Любомир Паращук.

Серед юнаків у боротьбі на ліву руку у вазі  60 кг чемпіоном став  Олександр Гачек. Валерій Петришин став віце-чемпіоном у вазі понад 70 кг на ліву руку т бронзовим призером у боротьбі на праву руку.

Серед юніорів чемпіоном у боротьбі на ліву руку у вазі 65 кг став Святослав Габрилей. Він також став срібним призером у боротьбі на праву руку. Юля Сорока виборола золото у вазі 55 кг у боротьбі на обидві руки. Віце-чемпіоном у вазі 55 кг став Павло Снєда у боротьбі і на ліву, і на праву руки. У ваговій категорії 50 кг серед юніорок обидві бронзи виборола Діана Потоцька. У боротьбі на ліву руку у вазі 80 кг бронзовим призером став Роман Фединяк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів