На Всесвітній шаховій Олімпіаді за Україну гратимуть четверо гросмейстерів зі Львова

13:10 1 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

До складу української збірної увійшли сестри Ганна і Марія Музичук, Юрій Криворчко та Андрій Волокитін.

Упродовж 1-14 вересня у Баку (Азербайджан) триватиме 42-га Всесвітня шахова Олімпіада. Цього року серед 180-ти країн-учасниць Україну на змаганнях у столиці Азербайджану представлятимуть десять спортсменів, серед яких четверо представників Львівщини. Зокрема, до складу української збірної увійшли львів'янки сестри Анна та Марія Музичуки, Юрій Криворчко та Андрій Волокитін.», – повідомили сьогодні, 1 вересня, в прес-службі обласної державної адміністрації. Ш

Шахові олімпіади – командні змагання шахістів країн і територій, членів ФІДЕ, які відбуваються за швейцарською системою та складаються з 11 раундів.
У жіночій першості гратимуть сестри Ганна і Марія Музичук, Інна Гапоненко, Наталія Жукова, Ганна Ушеніна. Чоловічу збірну у складі Руслана Пономарьова, Юрія Криворучка, Антона Коробова, Андрія Волокитіна очолить Павло Ельянов.
На змаганнях розіграють перехідний золотий кубок «Гамільтона-Рассела», а переможці отримають золоті медалі. Передбачені також державні винагороди спортсменам і тренерам за виступ на Всесвітній шаховій олімпіаді:  240 тисяч гривень за перше місце, 180 тисяч гривень – за друге, 120 тисяч гривень – за третє.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів