На велотреку у Львові урочисто розпочався чемпіонат Європи з боксу серед юніорів

12:34 17 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Понад дві сотні кращих боксерів з 27 європейських країн зібрав у Львові цьогорічний чемпіонат Європи з боксу серед юніорів.

Офіційний старт цих змагань відбувся 16 травня, на велотреку СКА. В урочистому відкритті справжнього свята боксу взяла участь численна кількість уболівальників та любителів цього виду спорту.

Учасників цих масштабних змагань, спільно з представниками Федерації боксу України та Європейської боксерської конфедерації, привітав й голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, зазначивши: «Дуже важливо, що такі змагання відбуваються на Львівщині. Цим ми доводимо, що тут безпечно і комфортно, навіть незважаючи на військові протистояння нашої держави російському агресору».

Олег Синютка також побажав спортсменам яскравих перемог та висловив сподівання, що Галичина залишить в пам'яті гостей багато приємних вражень. Відкриття завершилось урочистими клятвами спортсмена та судді, які зачитали представник львівської школи боксу Олександр Гриців та титулований український суддя Микола Каракулов. Опісля розпочались попередні поєдинки.

Чемпіонат Європи з боксу серед юніорів на Львівщині відбувається вперше. Юні боксери віком 15-16 років змагатимуться у 13-ти вагових категоріях.

Відповідно до міжнародних правил боксу поєдинки триватимуть по три раунди по дві хвилини кожен із відпочинком в одну хвилину між раундами. Відповідно до плану заходів Європейської боксерської конфедерації (EUBC), змагання триватимуть до 24 травня.

Програма змагань:

17-20 травня

14:00– попередні поєдинки, 18:00 год.– попередні поєдинки;

21 травня – день відпочинку, екскурсійна програма для учасників;

22 травня, п’ятниця

15:00 – півфінали,

19:00 – півфінали;

23 травня, субота

15:00 – фінали.

Вхід для глядачів на змагання вільний. Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів