На Львівщині змагаються кінологи (відео)

17:00 14 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Павло Паламарчук / «День»

У Великих Мостах виборюють першість дресирувальники-прикордонники.

Сьогодні, 14 вересня, на базі Кінологічного навчального центру Держприкордонслужби у Великих Мостах на Львівщині стартував VІI Міжнародний чемпіонат з дресирування службових собак. Участь у ньому заході, окрім України, беруть прикордонники-кінологи з Білорусі, Молдови та Польщі.

Державну прикордонну службу України представили команди п’яти регіональних управлінь. Причому багато учасників змагань вперше беруть участь у них.

Упродовж двох днів організатори чемпіонату визначать на учбових місцях кращу команду переможців серед німецьких та бельгійських вівчарок, лабрадорів, фокстер’єрів та яхтер’єрів. Зокрема, у перший день змагань фахівці-кінологи разом зі своїми чотирилапими вихованцями поборються за звання кращого у таких дисциплінах як пошук вибухових та наркотичних речовин.

Усі учасники працюватимуть у незнайомих та рівних для них умовах та виявлятимуть закладки серед транспортних засобів, багажу та на місцевості. Натомість нступного дня «чотирилапі» учасники виборюватимуть першість у змаганнях за темою «слухняність» під час виконання команд.

Про це повідомили сьогодні, 14 вересня, сьогодні, 14 вересня, на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби Українив інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото- та відеорепортажі зі змагань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів