На Львівщині змагатимуться авіамоделісти

15:15 4 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

5-8 травня в селі Великий Дорошів у Жовківському районі Львівської області відбудеться етап Кубку світу «VilgaCup 2018» з авіамодельного спорту в класах радіокерованих моделей «F3J», «F5J» та «F3K».

Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли, що ці змагання пройдуть під егідою міністерства молоді та спорту України, Міжнародної авіаційної федерації та Федерації авіамодельного спорту України й за сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Жовківської райдержадміністрації й Великодорошівської сільської ради. Безпосередні організатори змагань –  Харківська і Львівська обласні федерації авіамодельного спорту.

«За попередніми заявками, участь у змаганнях візьмуть близько 100 спортсменів з 11 країн світу. Змагання будуть проводитися в таких класах: «F3J» – радіокеровані планери, «F5J» – радіокеровані планери з електродвигунами, «F3K» – радіокеровані метальні планери Місце проведення змагань – льотне поле з трав'яним покриттям», – поінформували також в управлінні фізичної культури та спорту ЛОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів