На Львівщині вишколюватимуть захисників України

16:35 15 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

17-27 липня на території Національного природного парку «Сколівські Бескиди» вже четвертий рік поспіль функціонуватиме християнський військово-вишкільний табір «Захисник».

Про це повідомили в понеділок, 15 липня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Метою табору «Захисник» є духовна, моральна, фізична та інтелектуальна підготовка молоді до можливого виконання нею військового обов’язку перед Українською державою в лавах Збройних Сил та інших силових структур України. Особливістю табору є поєднання принципів християнського та військового виховання, яке базується на традиційному вченні Церкви про воїнів-християн як захисників та служителів миру, правди та справедливості».

«Табір «Захисник» – це не просто фізичний вишкіл, це місце, де Бог збирає різні дари: до нас приїжджають спортсмени, фокусники, майбутні програмісти, семінаристи, художники, музиканти, студенти військових закладів – де всі вони стають одним – спільнотою, в якій кожен може зростати, навчитися відповідати за себе і один за одного. І що найважливіше, «Захисник» має стати  місцем,  де молоді люди мають зустріти Бога, і навіть у екстремальних та важких ситуаціях зрозуміти, що Бог є поруч», – зазначив комендант табору – військовий капелан Ростсилав Височан.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів