На Львівщині відкрили нову MTB-велотрасу в Карпатах

18:00 30 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

На Львівщині офіційно відкрили в рамках проєкту «Велокарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині»,який реалізовується за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, обласного та місцевого бюджетів, нову MTB-велотрасу, яка пролягла горою Погар у селище Славське.

Про це повідомили в понеділок, 30 вересня, у Львівській облдержадміністрації. Начальник її управління туризму та курортів Наталя Табака розповіла: «Створено нову велотрасу для любителів MT- катання, яка завжди відкрита для велосипедистів і є безкоштовною. Велотраса також буде використовуватися, як і місце проведення велозмагань MTB, які щорічно відбуваються в селищі Славське».

«Цими вихідними любителі екстремального катання на гірському велосипеді та поціновувачі велоспорту мали змогу випробувати нову велотрасу довжиною 2,14 кілометра, облаштованою 24 трамплінами. Велотраса споруджена з використанням рельєфу, з поворотами контруклонами та влаштування на ній близько 30 різнопланових дерев’яних та земляних конструкцій – трамплінів типу «дроп», «двогорбий трамплін», «волрайд», «трамплін зі столом», «поворот з контрухилом», а також необхідних дерев’яних конструкцій», – поінформували також  в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів