Чемпіонат десантників-резервістів зі швидкісної стрільби відбувся на Львівщині вперше

12:32 12 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/80brigade

На базі спортивно-стрілецького комплексу «Карабін» на Львівщині вперше відбувся чемпіонат Десантно-штурмових військ зі швидкісної тактичної стрільби військовослужбовців оперативного резерву.

Про це повідомили в п’ятницю, 12 липня, в прес-службі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, де також розповіли: «На початку змагань учасників привітав голова Ради резервістів ДШВ Збройних Сил України – офіцер резерву 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, капітан Володимир Ратушняк».
Володимир Ратушняк зазначив: «Наша зустріч є унікальною в тому сенсі, що вперше помірятися своїми силами зібралися представники, власне, оперативного резерву військових частин Десантно-штурмових військ Збройних Сил України».

«Перед заліковими етапами з резервістами було проведено низку інструкторсько-методичних занять щодо дотримання заходів безпеки при поводженні зі зброєю, правил та прийомів стрільби. Також були відпрацьовані вправи ведення стрільби на час із різних положень, елементи швидкісного перезаряджання зброї, усунення затримок під час ведення вогню.Всі вогневі вправи, які виконували учасники Чемпіонату відповідали новому Курсу стрільб для армійських підрозділів, а тому мішені розміщувалися на різних відстанях по глибині та по фронту, було задіяно легкоброньовану техніку та манекени», – поінформували також у 80-й бригаді.

«Перше місце в особистому заліку посів представник 25-ї окремої повітрянодесантної бригади. В командному заліку команда з 80-ї окремої десантно-штурмової бригади зайняла третє почесне місце. Першою була команда з 81-ї окремої аеромобільної бригади, друге місце посіла команда з 25 окремої повітрянодесантної бригади», – повідомили також у 80-й бригаді.

«Мета чемпіонату – популяризація стрілецьких видів спорту, динамічних видів стрільби, систематична підготовка резервістів та військово-патріотичне виховання громадян із використанням бойового досвіду», – зазначив заступник командира 80-ї окремої десантно-штурмової бригади – підполковник Олег Баляс

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів