На Львівщині стартують авторалі «Зимові вершини»

17:35 7 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

7 лютого у Львівській обласній державній адміністрації відбулось друге засідання оргкомітету щодо проведення першого етапу з авторалі «Зимові вершини».

Про це повідомили в четвер, 7 лютого, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «У межах засідання присутні розглянули питання посилення безпеки під час змагань та облаштування якісної траси, що відповідатиме рівню перегонів».

«Більшість із заявлених учасників підтвердили свою участь, тому наша відповідальність – забезпечити безпеку глядачів та учасників», – зазначив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Роман Филипів.

«Уже традиційно вп’яте на території Львівської області відбудеться перший етап з авторалі «Зимові вершини». Змагання відбуватимуться впродовж 8-9 лютого на території Сколівського, Турківського та Дрогобицького районів», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Протяжність траси складе 23 кілометри. Старт  першого етапу авторалі «Зимові вершини» розпочнеться 9 лютого о 12:30 з села Урич Сколівського району. 8 лютого спортсмени проходитимуть медичний огляд та відбуватиметься безпосередня підготовка до змагань», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів