На Львівщині буде «Повстанська ватра»

18:05 3 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

На Львівщині відбудуться змагання з орієнтування на місцевості «Повстанська ватра».

Про це повідомили в четвер, 3 жовтня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли подробиці: «З нагоди створення Української Повстанської Армії, Львівська обласна громадська організація «Українська молодь – Христові», за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації з 4 до 6 жовтня організовують відкриті змагання з орієнтування на місцевості серед учнівської та студентської молоді «Повстанська ватра 2019». Проект реалізують у межах обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки».

«У програмі змагань – нові повстанські маршрути, конкурси, краєзнавча вікторина за темою «Історія нескорених 1941-1952», стрільба з пневматики, розбирання і складання АК, конкурс пісні УПА, ватра. Маршрут прокладатимуть за щдопомогою компасу з виконанням завдань по орієнтуванню від Нового Роздолу до полігону в селі Раковець, де буде відбудуться навчання та змагання на військовому полігоні «Раковець», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Участь у змаганнях візьмутькоманди навчальних закладів та молодіжних громадських організацій, УМХ, Тризуб, Пласту НСОУ. Віковий склад – від дев’яти до 17 років», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Змагання полягатимуть у проходженні командами визначеного маршруту через встановлені контрольні пункти дистанції з подоланням природних перешкод за контрольний час – п’ять годин. Довжина дистанції – 18 кілометрів», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів