На київський Євромайдан їдуть фани львівських «Карпат» (доповнено відеосюжетом)

13:05 4 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: sport.obozrevatel.com

Автобуси їм надав футбольний клуб найбільшого міста Західної України.

Агенція «Українські Національні Новини» інформує сьогодні, 4 грудня, в повідомленні «ФК «Карпати» та клубні фани приїдуть на столичний Євромайдан»:

« Львівський футбольний клуб «Карпати» надав автобуси для поїздки городян на Євромайдан до Києва, повідомляє УНН з посиланням на клубну прес-службу. Рішення про виділення автобусів було прийняте за ініціативи профспілкового комітету працівників ФК «Карпати» та Громадської організації «Завжди Вірні», що об’єднує уболівальників команди і є керуючою стороною ФК «Карпати».

Окрім власне працівників клубу та членів їхніх сімей, пріоритет для поїздки надається уболівальникам львівського клубу. Також ФК «Карпати» запросив автофанів та львів’ян на власних автівках приєднуватися до автоколони, що попрямує до столиці. Попередньо виїзд автобусів зі Львова заплановано сьогодні на 22:00, а термін перебування на Євромайдані розраховано на два дні». 

Натомість інформаційний центр ФК «Карпати» повідомляв учора під заголовком «Профспілка «Карпат» оголошує мобілізацію»:

«За ініціативи профспілкового комітету працівників ФК «Карпати» та Громадської організації «Завжди вірні», що об’єднує уболівальників «зелено-білих» і є керуючою стороною ФК «Карпати», львівський клуб надає автобуси для поїздки до Києва на Євромайдан. Окрім власне працівників клубу та членів їхніх сімей пріоритет для поїздки надається уболівальникам львівського клубу.

Також ФК «Карпати» запрошує приєднатися до зелено-білої автоколони, що попрямує до столиці, автофанів та львів’ян на власних автівках.

Попередньо виїзд автобусів зі Львова заплановано у середу, 4-го грудня, о 22:00 з площі Петрушевича, а термін перебування на Євромайдані розраховано на два дні.  Дізнатися про деталі поїздки можна у координатора виїзду, голови страйкому профспілкового комітету працівників ФК «Карпати»Малькута Богдана за номером – (067) 310-43-71».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів