На футбольні поля зі штучним покриттям на Львівщині передбачено 23,5 млн. гривень

11:48 31 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Уряд затвердив розподіл коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів із штучним покриттям у регіонах України.

Про це повідомили в п’ятницю, 31 серпня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «У держбюджеті на 2018 рік на програму «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України" закладено 370 мільйонів гривень». У межах цієї програми для будівництва футбольних полів у Львівській області передбачено 23 мільйони 558 тисяч гривень».

«Розподіл бюджетних коштів в розрізі регіонів здійснювався пропорційно чисельності населення у віці до 17 років, яке проживає у відповідному регіоні. Кошти спрямовуються на реалізацію проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, капітальний ремонт), у тому числі виготовлення проектної документації футбольних полів (майданчиків, стадіонів) із штучним покриттям у регіонах України, насамперед – проектів, розміщених на території, що належить до опорних закладів освіти чи дитячо-юнацьких спортивних шкіл, та які передбачають співфінансування з місцевих бюджетів на рівні не менше ніж 50 відсотків загального обсягу фінансування проекту», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів