Меморіал Михайла Василишина стартує у Львові 4 грудня

12:26 2 грудня 2021 р.

Фото до новини

У суботу, 4 грудня, у головному корпусі Національного університету «Львівська політехніка» розпочнеться відкритий шаховий фестиваль «Меморіал Михайла Василишина».

Такі змагання на Львівщині відбудуться вже у вісімнадцяте.  Про це повідомила Львівська ОДА, пише Dailylviv.com.

Цьогоріч у турнірі братимуть участь шахісти високої кваліфікації з Бельгії, Польщі, Румунії, Індії, Казахстану та України. Згідно з програмою в межах фестивалю проведуть два турніри, в кожному з них 10 учасників змагатимуться за можливість виконання нормативу  міжнародного гросмейстера та міжнародного майстра. Головним суддею змагань стане міжнародний арбітр ФІДЕ, львів’янин Артем Хрипач.

Такі змагання проводять на вшанування пам’яті про багаторічного керівника львівського спорту Михайла Василишина. Він був майстром спорту з вільної боротьби, але надзвичайно любив шахи, присвячував їм свій вільний час, львівським шахістам завжди віддавав свою увагу і підтримку. Саме тому вдячні шахісти з 2004 року проводять шахові турніри його пам’яті.

Організатори змагань - управління молоді та спорту Львівської ОДА, Львівська обласна федерація шахів, «Львівська Політехніка» та спортивна школа «Дебют».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів