Мацца і Фоменко дадуть прес-конференції на "Арені Львів" 5 вересня

12:17 2 вересня 2013 р.

Розклад медіа-заходів напередодні футбольного матчу Україна – Сан-Марино 6 вересня у Львові: з 17.30 до 19.00

Напередодні кваліфікаційного матчу ЧС-2014 між національними збірними України та Сан-Марино, який відбудеться 6-го вересня у Львові на стадіоні «Арена Львів», команди проведуть відкриті тренування та прес-конференції головних тренерів.

Спілкування з пресою першим розпочне головний тренер команди гостей, уродженець Генуї в Італії Джампаоло Мацца, який дасть прес-конференцію у четвер 5-го вересня о 17:30 у конференц-залі «Арени Львів», а о 18:00 − відкрите тренування збірної Сан-Марино, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для мас-медіа.

Збірна України проведе свої медіа-заходи на «Арені Львів» також 5-го вересня. О 18:30 Михайло Фоменко зустрінеться із журналістами у конференц-залі львівського стадіону. Після цього, о 19:00, розпочнеться тренування збірної України, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для ЗМІ.

3-го вересня о 17:30 у конференц-залі тренувальної бази «Динамо» (Конча-Заспа), розпочнеться прес-конференція головного тренера Михайла Фоменка, о 18:15 до журналістів вийдуть поспілкуватися гравці, а вже після цього з 18:30 розпочнеться тренування, перші 30 хвилин якого будуть відкритими для ЗМІ.

Для журналістів заплановано трансфер до тренувальної бази «Динамо». Від’їзд автобуса (з табличкою «Преса») від станції метро Палац «Україна» - о 16:15.

Про це повідомила прес-служба Федерації футболу України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів