Львів’янин Володимир Гоза здобув золото чемпіонату світу з важкої атлетики серед юніорів (оновлено)

10:37 12 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Ще дві медалі срібного ґатунку наш спортсмен виборов у поштовху з результатом 193 кг. та в сумі двоборства 366 кг.

Вихованець Жидачівської школи важкої атлетики Володимир Гоза виборов друге місце на чемпіонаті світу з важкої атлетики серед юніорів віком до 20 років. У польському місті Вроцлав за сумою двоборства жидачівський спортсмен підняв 366 кілограмів.

У складі збірної команди України єдиний представник Львівщини у ваговій категорії до 94 кілограмів виборов малу «золоту» медаль у ривку (173 кг) і «срібло» в поштовху (193 кг). Студент факультету спорту Львівського державного університету фізичної культури Володимир Гоза, за даними Федерації важкої атлетики України, увійшов до шістки найсильніших чоловіків-важкоатлетів України за підсумками 2014 року.

Серед його досягнень – титули чемпіона України серед юніорів до 20 років (вагова категорія 94 кг), бронзового призера чемпіонату України серед молоді до 23 років (вагова категорія 105 кг) та бронзового призера чемпіонату Європи серед юніорів (вагова категорія 94 кг). Честь збірної України на світових змаганнях, що тривають з 6 до 13 червня 2015 року, захищають 11 молодих важкоатлетів – шестеро дівчат і п’ятеро юнаків.

Про це повідомили сьогодні, 12 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації. Раніше в прес-службі міської ради розповіли в п'ятницю «Щоденному Львову»:

«На чемпіонаті світу з важкої атлетики серед юніорів до 20 років вихованець Львівської ДЮСШ «Енергетик» Володимир Гоза став під керівництвом своїх тренерів Андрія та Володимира Гентоша найсильнішим у світі в ривку. Йому підкорилась штанга вагою 173 кг. 

Ще дві медалі срібного ґатунку наш спортсмен виборов у поштовху з результатом 193 кг. та в сумі двоборства 366 кг. Це перші медалі збірної команди України на чемпіонаті.

Чемпіонат світу з важкої атлетики серед юніорів проходить у польському місті Вроцлав (Польща) з 6 до 13 червня 2013 року. Участь у чемпіонаті беруть 238 спортсменів зі 42 країн світу.

Заняття в ДЮСШ «Енергетик» з важкої атлетики проводяться в приміщенні НВК «Софія» на вулиці Героїв Крут, 27а». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів