Львів’янин Роман Гладиш фінішував третім на етапі Кубка світу з велотреку

13:38 6 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: osvitportal.loda.gov.ua

Наш земляк виборов бронзу в гонці скретч.

«Роман Гладиш виборов бронзу у гонці скретч на етапі Кубка світу з велотреку у місті Кембридж (Нова Зеландія)», – повідомили сьогодні, 6 грудня, на сайті «Чемпіон». Натомість на сторінці «Гладиш Роман» у Вікіпедії  інформують:

«Роман Гладиш – найкращий велотрековик України за результатами змагань у 2014 році (за підсумками сезону Федерації велосипедного спорту України). Народився 12 жовтня 1995 року у Львові. Розпочинав у львівській СДЮШОР «Локомотив» під керівництвом Василя Шаповалова та Андріана Ковбасюка. 2010 року вступив у дев’ятий клас ЛУФК у групу старшого вчителя відділення велоспорту Андрія Каргута.

У 2011-2013 роках неодноразові перемоги на чемпіонатах України серед юніорів та андерів (молодь до 23 років), а у 2014 році став найкращим і серед еліти. На чемпіонатах Європи, змагаючись у медісоні (парна гонка за очками), у 2013 році виборов срібну нагороду серед юніорів, а у 2014-му фінішував шостим серед дорослих. Він є також 12-м лауреат ІІІ етапу Кубка світу (17-19 січня 2014 р.) у Мексиці.

Роман Гладиш – студент ІІ курсу Львівського училища фізичної культури, майстер спорту міжнародного класу, входить у склад національної збірної команди України з велоперегонів на треку, лауреат обласної премії імені В'ячеслава Чорновола (ухвалою педагогічної ради Львівського училища фізичної культури від 27 жовтня 2014 року за успіхи у навчанні, високі спортивні досягнення, громадську активність)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів