Львів’яни здобули зимовий кубок фанатів

12:05 3 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

У Вільнюсі відбувся традиційний турнір фанатів.

Про це повідомили в інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати», де також розповіли, що змагання, яке організовують фанати місцевого «Жальгіріса», мало статус міжнародного, проте цьогоріч зимовий кубок у Литві запам’ятався ще й великою кількістю учасників, двоє з яких представляли Львів.  Жереб вимагав максимальної інтриги і звів у групу «D» дві львівські команди.

У першому ж турі яскраве протистояння «левів» завершилося результативною нічиєю 3:3. У двох наступних поєдинках карпатівці без проблем обіграли суперників з Вільнюса та Маріямполя.

Так само легко «зелено-білі» здолали чвертьфінальну стадію, де синхронно перемогли дві команди фанатів «Дніпра» (8:0 та 2:1). У півфіналі карпатівські ультрас виявилися сильнішими за фанатів «Жальгіріса» (3:0), а в паралельному матчі інша львівська команда у серії пенальті поступилася київським динамівцям.

Це означало, що фінальна битва також пройде за участю фанатів «Карпат» та «Динамо». Напружений поєдинок завершився тріумфом «левів» 3:2.

За регламентом турніру матч складався з двох таймів тривалістю по 10 хвилин. Одночасно на полі перебували по сім гравців. На п’єдесталі опинилася ще одна карпатівська команда, яка у поєдинку за третє місце обіграла господарів, фанатів вільнюського «Жальгіріса» (3:1).

Як розповідав «Щоденний Львів», «Карпати» підсилилися чемпіоном світу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів