Львів’яни здобули шість золотих медалей чемпіонату України з вільної боротьби серед юнаків і дівчат

20:00 21 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Наші земляки також вибороли право представляти країну на чемпіонаті Європи, який відбудеться 2-10 серпня в Сербії, й чемпіонаті світу, котрий відбудеться 23-31 серпня в Боснії та Герцеговині.

17-20 травня в Херсоні відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 1998-2000 років народження, у якому взяли участь вихованці спортивних шкіл та фізкультурно-спортивних товариств Львова. У завзятій і напруженій боротьбі спортсмени виборювали право представляти Україну в чемпіонаті Європи, який відбудеться 2-10 серпня в Сербії, та чемпіонаті світу, котрий відбудеться 23-31 серпня в Боснії та Герцеговині.

Зокрема, серед юнаків чемпіонами змагань стали: Мирослав Попадюк (вагова категорія до 50 кг, ЛОО ФСТ «Спартак») та Юрій Ідзінський (вагова категорія до 100 кг, ЛОО ФСТ «Колос»). У ваговій категорії до 85 кг бронзову винагороду виборов Курій Максим (МОН).

Серед дівчат чемпіонами змагань стали: Вероніка Рябоволова (вагова категорія до 43 кг, ЛОО ФСТ «Динамо»); Ольга Загайська (вагова категорія до 46 кг, ЛОО ФСТ «Спартак», СДЮШОР «Спартаківець»); Євгенія Павлова (вагова категорія до 49 кг, ЛОО ФСТ «Динамо»); Ангеліна Лисак (вагова категорія до 60 кг, ЛОО ФСТ «Спартак», СДЮШОР «Спартаківець»). Срібну винагороду здобула Христина Демко (вагова категорія до 52 кг, ЛОО ФСТ «Спартак», СДЮШОР «Спартаківець»). Бронзові призерки змагань: Роман Вовчак (вагова категорія до 56 кг, ЛОО ФСТ «Спартак», СДЮШОР «Спартаківець»); Софія Шишак (вагова категорія до 70 кг, ЛОО ФСТ «Колос», СДЮШОР «Богатир»).

Про це повідомили сьогодні, 21 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів