Львів’яни здобули перемоги на шаховій Олімпіаді

19:45 24 вересня 2018 р.

Жіноча збірна України зі шахів

Жіноча збірна України зі шахів
Фото: ua-football.com

У Батумі стартувала 43-тя Всесвітня шахова Олімпіада.

Жіноча збірна України перемогла на 43-й Всесвітній шаховій Олімпіаді представниць князівства Монако на всіх чотирьох дошках – навіть попри те, що капітан української команди Михайло Бродський вирішив приберегти лідерку команди – львів’янку Ганну Музичук. Натомість її сестра Марія перемогла білими на першій дошці Тетяну Дорнбуш, Анна Ушеніна впоралася чорними з Хосе Поланко, Наталія Жукова білими виграла в Свєтлани Березовскої, а Юлія Осьмак чорними здолала Джулію Лебель-Аріас. Про це повідомили в понеділок, 24 вересня, в інтернет-виданні «ua-football.com».

Чоловіча збірна України також розпочала змагання з впевненої перемоги – над командою Замбії – 3,5:0,5. Своєї партії чорними на першій дошці не зумів виграти тільки лідер українських шахів – львів’янин Василь Іванчук, який розійшовся миром з Ендрю Кайонде.

Натомість ще один львів’янин – Юрій Криворучко –білими здолав Дуґласа Муненґу, Руслан Пономарьов чорними виявився сильнішим за Мусатве Сімутове, а Антон Коробов білими переміг Кену Каулуле Сіаме. Про це теж поінформували в понеділок, 24 вересня, в інтернет-виданні «ua-football.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів