Львів’яни вибороли на чемпіонаті України з черлідингу друге місце

10:45 18 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Львові завершився чемпіонат України з черлідингу серед школярів та студентів, участь у якому взяли понад 1200 учасників з 11 регіонів України.

Про це повідомили в четвер, 18 квітня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «За перемогу у 18 видах програми змагались представники Київської, Донецької, Дніпропетровської, Харківської, Львівської, Запорізької, Полтавської, Миколаївської, Сумської та Одеської областей і Києва. У підсумку найбільше нагород серед закладів вищої освіти зібрали представники Національного університету фізичного виховання і спорту».

«Друге місце у заліку серед студентів посіли представники Львівщини, – команда Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. Трійку призерів замкнули представники Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Серед школярів у командному заліку клуб «Lviv Angels» посів друге місце за кількістю здобутих медалей, поступившись киянам з клубу «Cheernika». Третє місце розділили клуби «Altair» (Донецька область) та «Secret» (Одеса)», – розповіли також в облдержадміністрації.

«У змаганнях взяли участь понад 150 команд, які представляли 37 спортивних клубів та закладів вищої освіти. Окрім клубів і вишів з числа призерів, Львівську область також представляли вихованці Національного університету «Львівська політехніка», Української академії друкарства, ФСТ «Динамо» та спортивний клуб «Nancy Dolls». Переможці визначалися серед квартетів, дуетів, соло-виступів та команд школярів у віці до восьми років, до 12 років, юніорів та школярів старших 14 років, а також студентів у номінаціях чер-данс-фрістайл, чер-данс-джаз, чер-данс хіп-хоп, групові станти, групові мікст станти тощо», – повідомили також в облдержадміністрації.

Президент Федерації черліденгу України Юрій Крикун зазначив: «Нещодавно Міжнародний олімпійський комітет попередньо визнав черлідинг олімпійським видом спорту, включивши його в програму літніх Олімпійських ігор в Парижі і Лос-Анжелесі. Сподіваюся, що учасниці цьогорічного чемпіонату України серед школярів і студентів потраплять в число призерів цих ігор».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів