Львів’яни представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука серед юніорів

12:45 4 червня 2018 р.

20 травня львів’янка Ірина Заставна, Євгенія Чибісова зі Сумщини й львів’янка Олександра Кукурузяк здобули в італійському місті Роверето молодіжний Кубок Європи

20 травня львів’янка Ірина Заставна, Євгенія Чибісова зі Сумщини й львів’янка Олександра Кукурузяк здобули в італійському місті Роверето молодіжний Кубок Європи
Фото: javoriv-rda.gov.ua

На стадіоні спорткомплексу олімпійської підготовки Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» завершився чемпіонат України зі стрільби з лука серед юніорів 1998 року народження та молодших.

Про це повідомили в понеділок, 4 червня, в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА, де також розповіли: «Чемпіонат України зі стрільби з лука серед юніорів 1998 року народження та молодших був одним з етапів відбору до складу молодіжної збірної команди України, яка братиме участь в подальшій підготовці та боротьбі за право представлятиме нашу державу на чемпіонаті Європи серед юніорів та кадетів, котрий триватиме в грецькому місті Пафос із 26 червня до 1 липня 2018 року. За результатами цього чемпіонату України та попередніх рейтингових етапів відбору було визначено по три кращих спортсменів серед юніорів та юніорок основного складу та по одному запасному лучнику».

Зокрема, національну збірну команду України зі стрільби з лука серед юніорів представлятимуть на європейській першості львів’яни Максим Журило, Олександра Кукурузяк і Жанна Наумова. Ще одна львів’янка, Катрін Онишкевич, буде запасною.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів