Львів’яни Олександр Ільницький і Роман Рудницький вибороли золото чемпіонату Європи з армрестлінгу

11:30 17 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ironworld.ru

Збірна команда України здобула в столиці Болгарії 38 медалей: 17 – золотих, шість – срібних, 15 – бронзових, відтак посіла третє загальнокомандне місце.

У столиці Болгарії завершився 25-й чемпіонат Європи з армрестлінгу. Загалом у Софії змагалися збірні 28 країн та понад 800 спортсменів. Комплекти медалей розігрувались між юнаками, юніорами, ветеранами та дорослими.

Збірна команда України здобула 38 медалей, з яких – 17 золотих, шість срібних, 15 бронзових, відтак посіла третє загальнокомандне місце. Зважаючи на проблеми з фінансуванням, збірна команда Львівської області не змогла прийняти участь у європейській першості не у повному складі – всього п’ятеро спортсменів.

Зокрема, дебютант цьогорічних змагань Богдан Кравець змагався у ваговій категорії 60 кг серед юнаків до 18 років і показав достойну техніку, але в призову трійку потрапити не зміг. Серед юніорів у ваговій категорії 90 кг на праву руку Олександр Ільницький упевнено переміг усіх своїх суперників і посів перше місце.

Один з найдосвідченіших спортсменів Львівщини Роман Рудницький дебютував цього року у категорії ветеранів в категорії 80 кг і виборов золотий дубль на дві руки у скарбничку збірної команди України, не залишивши жодних шансів своїм суперникам. У категорії дорослихборотьба розвивалася також напружено. Микола Бурко, який виступав у ваговій групі 65 кг на праву руку, показав достойну боротьбу зі своїми іменитими суперниками, посівши п’яте місце.

У ваговій категорії 60 кг на праву руку Ігор Іваницький в нелегких поєдинках здобув бронзу Чемпіонату Європи. Загалом команда Львівської області виступила досить успішно.

А збірна України в черговий раз довела, що є однією з найсильніших команд Європи. Наприкінці вересня в столиці Малайзії Куала-Лумпур відбудеться чемпіонат Світу, до якого розпочинають підготовку наші спортсмени, знову вирішуючи питання з фінансуванням. Про це повідомили сьогодні, 17 червня, на сайті управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів