Львів’янка здобула срібло прем’єр-ліги з карате

21:48 7 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У напруженому й безкомпромісному поєдинку, який закінчився із рахунком 3:3, судді більшістю голосів віддали перевагу турецькій спортсменці.

У Стамбулі відбувся перший офіційний старт з карате в ранзі олімпійського виду спорту – 7-й етап «Premier League. Karate 1», який 483 спортсмени з 54 країн світу, котрі змагалися як за місце на п’єдесталі, так і за бали для покращення своїх позицій у світовому рейтингу «WKF». Українська делегація складалася з 12 спортсменів, серед яких у категорії 50 кіорграмів виступала представниця Львівщини Катерина Крива. 

Упевнено пройшовши перших три кола кваліфікації, львів’янка потрапила у фінал, де зустрілась із своєю принциповою суперницею, чемпіонкою світу та Європи, господаркою турніру Серап Целік. У напруженому та безкомпромісному поєдинку, який закінчився із рахунком 3:3, судді більшістю голосів віддали перевагу турецькій спортсменці.

Таким чином львів’янка посіла другу сходинку у своїй ваговій категорії і це була єдина медаль української команди у Стамбулі. Варто зазначити, що цей бій був визнаний одним із найкращих на цьому турнірі.

Досягнутий результат дозволив Катерині Кривій закріпитися на четвертому місці світового рейтингу «WKF» та очолити рейтинг «PL.K1» у категорії 50 кілограм. Попереду у спортсменки напружений етап підготовки у складі національної збірної команди України до Чемпіонату Світу з карате, що триватиме упродовж 25-30 жовтня в Лінці.Про це повідомили сьогодні, 7 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів