Львів'янка стала чемпіонкою світу з муай-тай

12:30 10 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: glavcom.ua

Львів'янка Олена Овчинникова стала чемпіонкою світу з муай-тай за версією «WBC».

Олена Овчинникова перемогла у Львові. француженку Сінді Сільвестр в поєдинку за титул чемпіонки світу з муай-тай за версією «WBC». Їх п'ятираундовий поєдинок завершився перемогою українки одноголосним рішенням суддів.

На старті поєдинку Овчинникова відправила Сільвестр у нокдаун та мала перевагу у наступних раундах. Українка впродовж бою атакувала француженку короткими серіями й мала декілька нагод достроково завершити поєдинок.

Олена Овчинникова – професійна кікбоксерка, спеціалістка зі змішаних бойових мистецтв, чемпіонка Європи зі змішаних бойових мистецтв у найлегшій ваговій категорії за версією «ISKA» (2009 рік), чемпіонка світу з кікбоксингу за версією WKA (2008, 2010 роки) та «ISKA» (2009, 2010 роки), чемпіонка Європи з кікбоксингу та тайського боксу за версією «ISKA» (2007 рік). Чемпіонка світу серед професіоналів з кікбоксингу за версією «WKF» (2010, 2016 роки), чемпіонка світу з тайського боксу муей-тай за найпрестижнішою версією «WBC» (2014 рік) та «WMC-D1» у ваговій категорії 54 кілограмів (2015 рік). Про це повідомили в інтернет-виданні «Главком».

Як інформував «ЩЛ», львів’янин виборов золото Кубка світу з велотреку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів