Львів’янка Марія Музичук стала в складі збірної України чемпіоном Європи зі шахів!

16:26 17 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Причому наші спорстменки забезпечила собі перше місце достроково.

Як повідомляє сьогодні, 17 листопада, «Чемпіон», жіноча збірна України завдяки перемозі над вірменками з рахунком 3:1 ще за тур до кінця змагань зайняла перше місце на чемпіонаті Європи зі шахів у Варшаві. Зокрема, студентка третього курсу Львівського державного університету фізичної культури Марія Музичук, яка народилася 21 вересня 1992 року в Стрию, перемогла Ліліт Галоян.

Своєю чергою, Катерина Лагно, яка народилася 27 грудня 1989 року у Львові, а зараз живе в Донецьку, переграла Еліну Даніелян. Натомість екс-чемпіонка світу, харків’янка Ганна Ушеніна, зіграла внічию з Ліліт Мкртчан. Такого ж результату одеситка Наталя Жукова домоглася в партії з Марією Курсовою.

Відтак збірна України набрала вже 15-те командне очко (сім перемог і одна нічия – із збірною Грузії), аж на три відірвавшись від найближчих переслідувачів – збірних Росії та Польщі. У них перед останнім туром – по 12 очок.

Усі четверо згаданих українських спортсменок, а також Інна Гапоненко з Херсона перемогли цього року в березні ще й на командному чемпіонаті світу зі шахів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів