Львівський волейбольний клуб прийматиме в 1/8 фіналу Кубка ЄКВ німецький

13:00 29 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/barkomkazhany

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» вперше зіграє в середу, 28 січня, у львівському палаці спорту «Галичина» в 1/8 фіналу Кубка ЄКВ.

Про це повідомили у Львівському обласному відділенні Національного олімпійського комітету України, де також розповіли, що сьогодні Львова прилітає волейбольна команда з німецької Бундесліги – «Hypo Tirol AlpenVolleys Haching», з якою» «Барком-Кажани» вперше зіграє у 1/8 Кубку ЄКВ. На майданчику львівського палацу спорту «Галичина» команди зустрінуться 29 січня, о 19.00.

Перед грою тренер «Барком-Кажани» Угіс Крастіньш готував свою команду досить насичено. «Кажани» не лише провели фактично поспіль чотири матчі в рамках української волейбольної Суперліги, а й на цих вихідних їздили на поєдинок до Чемпіона Білорусі – ВК «Шахтар».

Угіс Крастіньш зазначив: «Ми чекаємо від свого суперника, що буде досить сильний фізичний волейбол, буде тиск на подачах. У них досит сильний центральний блокуючий. А ще в «Hypo Tirol AlpenVolleys Haching»,  технічний діагональний і нападаючий. Напевно, він буде головним викликом для нашої команди. Тому що проти цієї команди потрібно мати хорошу подачу і працювати блок-захист».

Як інформував «ЩЛ», львівські волейболісти втретє здобули Суперкубок України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів