Львівський «Рух» пригальмував у Черкасах

19:20 18 серпня 2024 р.

Фото до новини

У 3-му турі УПЛ «Рух» у Черкасах зустрівся з місцевим ЛНЗ.

Про це повідомляє сайт ФК "Рух", пише DailyLviv.com

У першому таймі двічі львів'янин Ігор Краснопір виходив на ударну позицію та, навіть, у другому епізоді зумів відправити м’яч у сітку, але в обох випадках арбітри зафіксували офсайд. Утретє після удару Краснопіра м’яч влучив у поперечку. А наприкінці тайму Краснопір вийшов віч-на-віч з голкіпером, але форвард «Руху» не зумів переграти воротаря господарів поля. 

Друга половина матчу розпочалася з гола «жовто-чорних»: Квасниця підхопив м’яч у центрі поля, пройшов кількох захисників та влучно пробив по воротах – 1:0 на користь львів’ян. На 73-й хвилині ЛНЗ зрівняло рахунок завдяки потужному пострілу Тілля з лінії карного майданчика. Вдруге господарі забили на 82-й хвилині - відзначився Пасіч. Буквально за мить львів'янин Притула міг зрівнювати рахунок, але м’яч після його удару влучив у стійку. А вже у компенсований час гравеь ЛНЗ Яшарі заробив та реалізував пенальті.

У підсумку, поразка «Руху» з рахунком - 1:3. Наступний матч «жовто-чорні» зіграють вдома проти луганської «Зорі» у неділю, 25 серпня. Початок гри на «Арені-Львів» о 15:30. 

Чемпіонат України серед команд УПЛ, сезон 2024/25. 3-й тур. ЛНЗ (Черкаси) – «Рух» (Львів) 3:1 (0:0)

18 серпня 2024 року. Черкаси, стадіон «Черкаси-Арена»

Голи: Тілль, 73, Пасіч, 82, Яшарі, 90+8 (пенальті) – Квасниця, 51

Попередження: Роман, 49

ЛНЗ: Кучеренко, Путря, Саліху, Муравський, Дайко, Г.Пасіч, Яшарі, Тілль (Бар, 90+1), Молло (Наумець, 85), Олійник (Момо, 60), Ассінор (Бойко, 60)

Головний тренер ­– Андрес Карраско

«Рух»: Ледвій, Руніч, Холод, Дідик, Роман, Підгурський, Притула, Федор, Квасниця, Карабін (Клайвер, 76), Краснопір.

Головний тренер – Віталій Пономарьов

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів